Ring
59 50 04 25
og få et uforpligtende tilbud!

Skal du have udbyttet tagetagen og derved få flere kvaratmeter så kontakt os, vi produksere kviste i alle tænkelig afskygninger der passer til dit hus og dit behov.Let at bruge, let at opdatere, unikt dansk design. Skal du have udbyttet tagetagen og derved få flere kvaratmeter så kontakt os, vi produksere kviste i alle tænkelig afskygninger der passer til dit hus og dit behov.Let at bruge, let at opdatere, unikt dansk design. Skal du have udbyttet tagetagen og derved få flere kvaratmeter så kontakt os, vi produksere kviste i alle tænkelig afskygninger der passer til dit hus og dit behov.Let at bruge, let at opdatere, unikt dansk design.

Om JBL-Kviste

JBL-kviste producerer kvalitets-kviste efter gode håndværksmæssige principper. Kvalitet i konstruktion og detaljer vægtes højt, så den færdige kvist er let at montere og har en lang levetid til stor glæde for dig som kunde.

Alle dele i konstruktion og produktion af kvistene foregår hos JBL-Kviste selv i Kalundborg, dvs. der ikke købes billig producerede delelementer el.lign. Alt er produceret af vores egne håndværkere og opfylder gældende regler og anbefalinger inden for området.

Manden bag JBL-Kviste
JBL-Kviste er ejet af John Larsen. Virksomheden startede i 1993, men som traditionel tømrer- og snedkerforretning. Efter 10 år med tømrer- og snedkerforretning begyndte virksomheden sideløbende at producerer kviste og denne produktion tog hurtigt fart, hvilket resulterede i, at JBL-Kviste i 2009 udelukkende koncentrerede sig om kvisteproduktionen, som nu udgør hele virksomhedens virke.

Tegnestuen
Hos JBL-Kviste er tegnestuen en naturlig del af hele processen fra tilbud til færdig produktion. Fra første henvendelse, udarbejder tegnestuen en skitse ud fra dine oplysning. Skitsen medfølger dit tilbud på kvisten. Ved bestilling af kvisten, laver tegnestuen en ny tegning som der konstrueres ud fra. Samme tegning kan din tømrer eller byggeentreprenør bruge ved montering, da den indeholder nyttig informationer om hvorledes kvisten monteres korrekt.

Den store erfaring og ekspertise som ligger i tegnestuen udmynder sig også i, at vi ofte med med i planlægningsprocessen istedet for arkitekter. Ofte gør det processen hurtigere og lettere, fordi vi kender muligheder og ikke mindst begrænsningerne i arbejdet med montering af en kvist.

Minimér arbejdsgangen
Èn af de store fordele ved at købe din kvist hos JBL-Kviste, er mindre brug af forskellige fagfolk og dermed en hurtigere arbejdsproces. Når kvisten er leveret af JBL-Kviste, skal din tømre eller byggeentreprenør blot montere den, isætte vinduet og lukke hullet i taget igen. Arbejdsgangen er minimeret og gør det billigere og hurtigere end hvis kvisten skal bygges direkte på stedet.

Og selv om kvisten er færdiglavet ved levering, er den 100% tilpasset huset og dine ønsker og krav. Kvaliteten er i højsæde og prisen er absolut konkurrencedygtig.

Små som store leverancer - samme kvalitet og service
Hos JBL-Kviste er det muligt at købe én enkelt kvist, men også mange flere i samme ordre. Om leverancen er lille eller stor påvirker ikke kvaliteten eller vores service. Vores kundesegment veksler meget og hver kunden skal have samme oplevelse hos os. Derfor tage vi os altid tid til at lytte og vejlede dig, når du henvender dig.

Fordelingen mellem store og små leverancer er rimelig jævn, vi har en bred kundegruppe som køber én eller få kviste, men har også kunder der fx. skal bruge 135 ens kviste. Derfor er ingen for lille og ingen for stor. Står du overfor at udvide boligarealet med en kvist, så kontakt JBL-Kviste og få et tilbud, som matcher dine krav og forventninger.