Ring
59 50 04 25
og få et uforpligtende tilbud!

Skal du have udbyttet tagetagen og derved få flere kvaratmeter så kontakt os, vi produksere kviste i alle tænkelig afskygninger der passer til dit hus og dit behov.Let at bruge, let at opdatere, unikt dansk design. Skal du have udbyttet tagetagen og derved få flere kvaratmeter så kontakt os, vi produksere kviste i alle tænkelig afskygninger der passer til dit hus og dit behov.Let at bruge, let at opdatere, unikt dansk design. Skal du have udbyttet tagetagen og derved få flere kvaratmeter så kontakt os, vi produksere kviste i alle tænkelig afskygninger der passer til dit hus og dit behov.Let at bruge, let at opdatere, unikt dansk design.

Teknisk info

Kviste produceret hos JBL-Kviste konstrueres efter gældende regler og anbefalinger fra branchen. Kvistene bygges op i 44x95 mm spærretræ og vindspærrer.

Ventilation sikre lang levetid
JBL-kviste vægter en god ventilation i kvistekonstruktionen via 21 x 50 mm ventilationslister, som sikre luftgennemstrømning fra kvistfod, op gennem flunken og op til tagkonstruktionen.

På en ru-bræddeforskalning monteres zinkinddækningen, men foruden denne funktion, modvirker bræddeforskalningen også kondensvandet i at ophobe sig og udgøre skade på kvistens konstruktion. Ruheden i bræddeforskalningen har til evne at opsuge kondensvand og på den måde få brugt med den fugt der måtte findes i hulrummet mellem forskalningen og spærrene.

Isolering
Som standard er der plads til 95 mm isolering i flunker og mellem 145-300 mm i taget, afhængig af kvist-typen. Ønskes yderligere isolering, er dette selvfølgelig også muligt at lave. Kvistene leveres uden isolering og inderbeklædning.

Vandrender
Som standard bruges zink 14 vandrender med dobbelt rende og skumklodser.

Montering
Alle JBL-Kviste skal monteres oven på tagets lægter ligesom ved montering af et Velux-vindue. Monteringsskruer medfølger sammen med let anvendelig monteringsvejledning.

Du eller din tømre eller byggeentreprenør skal selv isolere, opsætte dampspærre, gibs og vindue samt fuge og male indvendigt.

Inddækning


Zink

JBL-Kviste producerer størstedelen af kvistene i zinkinddækninger som er elegante, utrolig holdbare og anvendeligt som beklædning af kviste. Materialet er zink 14, et certificeret og godkendt materiale, som kan modstå til det danske klima i mange år.

Kobber
Hvis du ønsker det, kan kvistene dog også beklædes med andet materiale, fx. blik og kobber. Kobber har den egenskab, at det er blankt ved nymontering men løber hurtigt an med en mat brun farve som over årene patinerer og ender med at blive ir-grøn.

Aluminium
Som noget nyt, er aluminium et interessant materiale til inddækning af kviste. JBL-kviste har udført flere opgaver med sort Falzonal aluminium, som giver et flot og eksklusivt udseende. Aluminium er lige så stærkt og holdbart som zink, prismæssigt er det også det samme som zink, men til forskel fra zink, kan det fås i forskellige farver, som fx. sort. Dette materiale åbne op for nye muligheder inden for holdbare inddækninger.